Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
amx_ip a raczej jego brak
25-10-2016, 20:14:49
Post: #1
amx_ip a raczej jego brak
Gram na NS(Na steamie nie mam cs 1.6), no i dzisiaj widząc 2 cziterów chciałem się przysłużyć serwerowi i wrzucić ich na forum ale.. Chcąc sprawdzić ich IP za pomocą komendy amx_ip nic się nie pokazywało, to samo jak wpisywałem amx_showip. To może być wina wersji ns'a? Oczko

A drugi problem jest taki, że nie mogę zmienić klawiszy. Obojętnie czy to w grze, czy w konfigu. Próbowałem już chyba wszystkiego i nic.

Ktoś coś? Uśmiech
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
25-10-2016, 23:08:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-10-2016 23:09:45 przez Ciii.)
Post: #2
RE: amx_ip a raczej jego brak
amx_ip to bezsens chcesz dedos'a? Język

usunięcie configu powinno pomóc Uśmiech

"Ktoś mi mówi, jak mam żyć, to całkiem kurwa śmieszne.
Co Ty w domu nie masz lustra? Tak w ogóle kim Ty jesteś?"

Ero JWP
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-10-2016, 00:19:30
Post: #3
RE: amx_ip a raczej jego brak
To w takim razie, jak mogę Wam zgłosić czitera? Duży uśmiech

Usuwałem, robiłem nowy plik i podmieniałem i nic.
Ściągnąłem inną wersje i działa normalnie ale jest jakaś taka.. zjebana xD
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-10-2016, 14:30:53
Post: #4
RE: amx_ip a raczej jego brak
Najlepsza wersja to v43 Oczko
Ano podaj np, steam i tam nam pisz albo na forum xD

"Ktoś mi mówi, jak mam żyć, to całkiem kurwa śmieszne.
Co Ty w domu nie masz lustra? Tak w ogóle kim Ty jesteś?"

Ero JWP
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-10-2016, 14:41:56
Post: #5
RE: amx_ip a raczej jego brak
Pisałem na forum na sb i nic Duży uśmiech
No mam v43 i są właśnie takie jaja :/

A steama mogę Wam podać ale nie mam włączonego jak gram w 1.6 Język
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-10-2016, 15:31:36
Post: #6
RE: amx_ip a raczej jego brak
a to szkoda :/ byłoby łatwiej Duży uśmiech

"Ktoś mi mówi, jak mam żyć, to całkiem kurwa śmieszne.
Co Ty w domu nie masz lustra? Tak w ogóle kim Ty jesteś?"

Ero JWP
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-10-2016, 16:58:36
Post: #7
RE: amx_ip a raczej jego brak
Może po wypłacie kupie 1.6 na steama Język Bo w cs:go mam za duze lagi obecnie :<

No cóż problemu się nie rozwiąże. Temat do zamknięcia
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-10-2016, 16:59:50
Post: #8
RE: amx_ip a raczej jego brak
to 10 zł Oczko i będzie gitara Duży uśmiech xD

"Ktoś mi mówi, jak mam żyć, to całkiem kurwa śmieszne.
Co Ty w domu nie masz lustra? Tak w ogóle kim Ty jesteś?"

Ero JWP
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


cs 1.6